Η εταιρία μας


Με ιδιαίτερη αγάπη και αίσθημα φροντίδας για τα ζώα το Pet Boom σας καλωσορίζει στον κόσμο του!

Tο  PET BOOM με έδρα το Αιγάλεω δημιουργήθηκε το 2002. Ήταν  μια νέα πρόταση που ήρθε να αναθεωρήσει την άποψη που επικρατούσε μέχρι εκείνη την στιγμή για το τι πραγματικά είναι ένα κατάστημα για τους μικρούς μας φίλους.

Ιδρυτής του είναι ο καταξιωμένος για πολλά χρόνια εκπαιδευτής σκύλων Γιώργος Κατσικιώτης. Με αυτή του την ιδιότητα, είναι πιο κοντά στις πραγματικές ανάγκες των πελατών του και κατ’ επέκταση των ίδιων των ζώων συντροφιάς.

Το PET BOOM από την πρώτη στιγμή ήταν καινοτόμο, με πολλές ιδέες και λύσεις  πρωτόγνωρες για τα δεδομένα της εποχής, έδωσε μια νέα οπτική  στη  σωστή προσέγγιση του ανθρώπου προς το κατοικίδιο του. Επίσης δημιούργησε μια τεραστία ποικιλία  προϊόντων ,σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Καθιέρωσε την αυθημερόν κατ οίκον δωρεάν διανομή , κάτι που εκείνη την εποχή φάνταζε αδύνατο ή  πολυτέλεια!

Πολύ σύντομα δημιούργησε ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ (VET BOOM), πλήρως εξοπλισμένο, προσφέροντας εξειδικευμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες.

Επίσης στον χώρο του φιλοξενεί σύγχρονα εξοπλισμένο κομμωτήριο ζώων, που απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό και φυσικά με πολλή μεγάλη αγάπη για τα ζώα!

Σήμερα το PET BOOM , είναι από τα πλέον ενημερωμένα καταστήματα, διατηρεί  τεράστια ποικιλία προϊόντων , η όποια εμπλουτίζεται συνεχώς, ενάντια στην κρίση που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Έχει λύσεις και προτάσεις για όλους με το χαμηλότερο κόστος.

Πλαισιώνεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και γνώση του αντικειμένου, πάντα πρόθυμοι να σας κατατοπίσουν, ενημερώσουν και να δώσουν ουσιαστικές λύσεις..

Ήρθε λοιπόν η ώρα το PET BOOM να δημιουργήσει το δικό του ηλεκτρονικό του κατάστημα!

Με βάση την εμπειρία, την τεχνογνωσία  και την τεράστια ποικιλία  προϊόντων μας, είμαστε σίγουροι ότι θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών και των απαιτήσεων σας.